over

Over inkt

Dit domein is ergens in 2004 geregistreerd. Er stond hier ooit veel meer, maar dat is nu allemaal weg. Ik ga hier weer opnieuw beginnen (herfst 2020) na een hele tijd van inactiviteit.

Waarom inkt.org?

Ja, je moet toch een naam verzinnen voor een domein. Inkt vond en vind ik nog steeds mooi een mooie naam / titel. Het is kort en het is iets wat ik heel veel gebruik. Is digitale inkt niet iets waar je mee op internet schrijft? Org was een uitgang die nog vrij was.

Wat kun je hier allemaal lezen?

Stukjes over analoge, niet online bezigheden als tekenen, schilderen, knippen, plakken, naaien en schrijven. Ook over muziek, boeken, andere kunstenaars of musea en interessante websites wil ik nog wel eens wat schrijven. Objecten als vulpennen, (Japanse) stationery, papier, inkt, stempels en pennen. Lijstjes. Of over dingen die wél digitaal zijn, fonts, websites of opmerkelijke zaken die je op het web vindt.

2021

Ik heb de laatste maanden niet zo heel veel te vertellen. Het is 2021 en door het wereldwijd rondwarende coronavirus is het leven drastisch veranderd. Museumbezoek, concerten en allerlei andere activiteiten zijn niet meer mogelijk of hebben een ander karakter gekregen. Maar langzamerhand is er meer mogelijk en voor de activiteiten die we niet meer kunnen doen ontstaan ook mooie nieuwe initiatieven. Misschien is er toch meer om te vertellen dan dat ik in eerste instantie dacht.

2023

Corona lijkt weer iets te zijn dat in een volgende generatie plaatsgevonden heeft. De pandemie heeft voor veel veranderingen gezorgd. Thuiswerken is normaal geworden. Videobellen is geen probleem meer en communiceren doen we anders dan voorheen. Ik verwonder me vaak om de wereld om me heen. Sinds de pandemie is dat alleen maar toegenomen.

Over mij

Ik ben Micheline en schrijf al jaren stukjes die niemand bijna niemand leest. En dat is niet erg.

Suggesties of opmerkingen?

Suggesties of opmerkingen kun je hier ook kwijt. Daar komt nog een formulier voor.