fijn om te lezen

Er wordt een hoop over geschreven en over geklaagd: de algoritmen van social media. Ik hoor van veel gebruikers dat ze niet meer op Instagram kijken omdat ze hun favoriete accounts niet meer te zien krijgen.

Wat daar van waar is, weet ik niet. Neemt niet weg dat ik ook wel een beetje klaar ben met het gedachteloos de app openen en maar naar beneden scrollen. Instagram is nooit ‘op’ (en kost mij gewoon te veel tijd – wat ook helemaal aan mezelf ligt hoor).

Winnen de weblogs hiermee aan populariteit? Krijg je hiermee meer kwalitatief hoogstaande content in beeld? Ik hoop het.

Wat wel weer populair is, zijn de nieuwsbrieven. Ik ben geabonneerd op een aantal nieuwsbrieven, waar ik elke keer erg blij van word. (Ook vallen er een heleboel nieuwsbrieven in mijn mailbox waarvan ik me echt per direct moet unsubscriben.)

Bijvoorbeeld die van Marenthe Otten. Of die van Marloes de Vries. En die van Kitty Kilian.

Welke nieuwsbrieven lees jij graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *